Stereomicroscoape KSW8000 – cu obiectiv de apropiere

Producator: Krüss Optronic Germania

Microscopul KSW8000 este un instrument stiintific de precizie care a fost special conceput pentru uz profesional in gemmologie. Este fabricat la cele mai inalte standarde optice si mecanice, fiind potrivit pentru multi ani de utilizare zilnica in laborator. Sistemul modern de iluminare cu o combinatie de lumina transmisa, lumina reflectata si iluminare LED in camp intunecat permite o analiza precisa si completa a suprafetei obiectului.

Conductorul de lumina flexibil asigura o iluminare optima. Capul stereoscopic al microscopului KSW8000 este echipat cu doua sisteme optice separate care confera imaginii o adancime excelenta a campului si are, de asemenea, un zoom continuu cu un interval de la 0.7x la 4.5x. Corpul si capul microscopului pot fi rotite cu 360˚, iar suportul poate fi inclinat cu 90˚ pentru a schimba intre o pozitie verticala si una orizontala, iar un fototub suplimentar permite realizarea de imagini in scopuri de prezentare sau documentare.

Microscoapele stereo sunt compacte, accesibile la preturi si ideale pentru multe aplicatii de laborator, predare si productie. Greutatea solida a carcasei seriei de microscoape stereo ofera stabilitate chiar si in medii dure. Mecanica durabila de precizie asigura o munca optima de laborator pentru multi ani.

Oferim garantie extinsa pentru carcasa, optica si mecanica.

Microscoapele din seria KSW8000 sunt ideale pentru vizualizarea și inspectarea cu precizie a pietrelor prețioase și a mineralelor formate sau pentru mărirea optică în lucrări de gravură și restaurare (ceasornicari, bijuterii, electronice etc.). Suportul pivotant faciliteaza in mod semnificativ lucrul ergonomic.

Capul stereoscopic al microscopului KSW8000 este echipat cu doua sisteme optice separate care confera imaginii o adancime excelenta a campului si are, de asemenea, un zoom continuu cu un interval de la 0.7x la 4.5x.

Corpul si capul microscopului pot fi rotite cu 360˚, iar suportul poate fi inclinat cu 90˚ pentru a schimba intre o pozitie verticala si una orizontala, iar un fototub suplimentar permite realizarea de imagini in scopuri de prezentare sau documentare.