Seria ESD Labsit

Producator: Bimos Germania

Personalul si obiectele incarcate electrostatic atrag cele mai mici particule, ceea ce conduce la contaminare in laborator si distrugerea rezultatelor investigate. Pentru a preveni acest lucru, seria ESD Labsit ofera scaune ce garanteaza conductia, reprezentand solutia ideala pentru orice tip de laborator.

Scaunele de laborator ESD Labsit sunt conductive in conformitate cu standardul EN 61340-5-1 si certificate conform DIN 68877-1 si DIN 68877-2. Produsele sunt testate din punct de vedere al poluantilor si al sigurantei, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, sunt potrivite pentru camere curate categoria 3, sunt antibacteriene si rezistente la dezinfectanti si chimicale.

Labsit ofera solutia perfecta pentru sedere in laboratoare din numeroase domenii, precum industria farmaceutica, biotehnologie, chimie, sanatate, camere curate, industria tehnologica, universitati, institute de cercetare, laboratoare de dezvoltare si asigurare a calitatii. Combinatia inteligenta de material, forma si proces, ofera proprietatile necesare pentru utilizarea in laborator.

Scaunele ESD Labsit sunt disponibile in 3 variante cu spatar (LABSIT 2, LABSIT 3, LABSIT 4) si o varianta fara spatar (LABSIT STOOL), fiind posibile mai multe configuratii prin alegerea optiunilor dorite: material, culoare, role, inel de sustinere picioare, sistem de blocare stop & go, placuta de identificare cu numele operatorului.

– Inaltimea sezutului: 450 – 650 mm / 520 – 770 mm / 560 – 810 mm

Materiale disponibile:

Pentru laboratoare si medii industriale: piele artificiala Magic, spuma poliuretanica

Pentru domeniul industrial: material Lucia Fabric sau Supertec

Pentru toate optiunile si configuratiile disponibile, va rugam sa consultati brosura seriei ESD Labsit.

– Conformitate GMP

– Material sanitizabil antibacterian, rezistent la dezinfectanti si chimicale, in conformitate cu standardul ISO 2812

– Potrivit pentru utilizare in camera curate din categoria 3, in conformitate cu standardul ISO 14644-1

– Potrivit pentru utilizarea in laboratoare de biotehnologie, aderand la nivelurile de securitate biotehnologice BSL1, BSL2, BSL3, conform Directivei pentru Agenti Biologici.

– Certificat GS, indeplinind cele mai inalte nivele de siguranta

– Nu continue poluanti, toxine sau emisii.

– Design moden, potrivit pentru lucrul in laborator

– Robust si usor

– Foarte economic

– Ergonomic si confortabil

– Functie Flex

– Manipulare usoara

– Design igienic, rezistent la dezinfectanti

– Tapiterie antibacteriana