Microscoape inversate MBL3200 – cu lumina transmisa pentru biologie si medicina

Producator: Krüss Optronic Germania

Microscopul inversat MBL3200 este special conceput pentru identificarea si analiza substantelor si culturilor biologice, deoarece obiectivele au o distanta mare de lucru, facand posibila examinarea probelor prin fundul placilor Petri.

Cu un microscop vertical, lentila se afla sub esantion si condensatorul deasupra, ceea ce este potrivit pentru vizualizare pe lamele de microscop. Intr-un microscop inversat, acest aranjament este inversat, oferind utilizatorului mai mult spatiu si asiguran proximitatea necesarea a lentilei fata de esantion, astfel incat celule vii din vase de cultura celulara sau alte recipiente mai mari pot fi analizate cu usurinta.

In plus, un microscop inversat permite accesul usor la celule micromanipulatoare. Adaptorul video cu montura foto si C permite conectarea camerei si camerei video.

Microscoapele binoculare sunt compacte, accesibile la preturi si ideale pentru multe aplicatii de laborator, predare si productie. Greutatea solida a carcasei seriei de microscoape ofera stabilitate chiar si in medii dure.

Mecanica durabila de precizie asigura o munca optima de laborator pentru multi ani.

Oferim garantie extinsa pentru carcasa, optica si mecanica.

Microscoapele inversate se folosesc in biologie și medicină, laboratoare de testare și institute de mediu, pentru identificarea și analiza substanțelor și culturilor biologice, Identificarea diferitelor structuri celulare, pentru investigarea celulelor vii, pentru examinare în vase de cultură celulară și alti recipienti mari.