Seria Laboratory Basic

Producator: Bimos Germania

Seria Laboratory Basic reprezinta solutia economica, elementara pentru sederea in laborator. Design-ul standard include toate functionalitatile necesare pentru utilizarea in zone cu cerinte simple. Captuseala din piele artificiala este usor de curatat si are proprietati antifungice si antimicrobiene.

Scaunele de laborator Laboratory Basic sunt testate si certificate conform DIN 68877-1 si DIN 68877-2. Produsele sunt testate din punct de vedere al poluantilor si al sigurantei, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, sunt antibacteriene si rezistente la dezinfectanti si chimicale.

Scaunele de laborator din seria Laboratory Basic sunt prevazute cu functionalitatile esentiale pentru utilizarea in laborator cu cerinte simple, avand un pret avantajos.

Scaunele Laboratory Basic sunt disponibile in 3 variante cu spatar (Basic Laboratory 1, Basic Laboratory 2 si Basic Laboratory 3), fiind posibile mai multe configuratii prin alegerea optiunilor dorite: material, culoare, role, inel de sustinere picioare.

– Inaltimea sezutului: 470 – 610 mm / 620 – 870 mm

– Disponibil intr-o gama larga de culori

Materiale disponibile: piele artificiala sau material Duotec

Pentru toate optiunile si configuratiile disponibile, va rugam sa consultati brosura seriei Laboratory Basic.

– Tapiterie antibacteriana, antifungica, antimicrobiana, usor de curatat

– 3 variante de mecanisme disponibile: ajustarea spatarului, ajustarea spatarului si a sezutului, mecanism sincron cu reglarea greutatii

– Manipulare usoara

– Design igienic, rezistent la dezinfectanti