Consultanta

Centrul nostru de service-tehnic asigura consultanta personalizata si sprijin imediat asigurat de catre ingineri si tehnicieni calificati in vanzari si service pentru aparatura de laborator. 

Servicii oferite:

  • Consultanta si suport de catre consultanti calificati in vanzari si service
  • Suport in alegerea echipamentelor adecvate si configuratii specifice
  • Rezolvarea rapidă a problemelor prin experiență în aplicații în toate industriile
  • Asistență în alegerea pachetului de instalare potrivit pentru a îndeplini cerințele aplicabile
  • Sfaturi privind alegerea standardelor de calibrare cu trasabilitate si a materialelor de referinta certificate
  • Asistență în automatizarea sistemelor și integrarea tehnologiei de măsurare într-un proces
  • Cunoștințe de specialitate cu privire la întrebările despre standardele aplicabile și reglementările naționale și globale

Rețeaua noastră de parteneri de vânzări și service oferă servicii și asistență la nivel national la fața locului, asigurand servicii optime, consiliere personalizata si asistenta tehnica in timp util.

Dacă aveți nevoie de asistența noastră personală, vă rugăm să ne contactați folosind formularul nostru de contact sau prin telefon. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu raspunsuri profesionale la întrebările dumneavoastra despre produse și aplicații.

Demonstratii

Tot ce aveti nevoie este un computer cu conexiune la internet.

Vom programa o dată și o oră pentru întâlnire, veți primi un link prin e-mail de la noi. Trebuie doar să faceți clic pe linkul către la ora convenită. După aceea va începe sesiunea online și ești conectat cu trainerul nostru. Vă puteți bucura de echipmanetele noastre în timp real prin streaming video și puteți obține o perspectivă asupra utilizării, funcțiilor și manevrării acestora.

Permiteți-ne să vă asistăm în găsirea celei mai potrivite metode de măsurare și dispozitive de măsurare. Efectuați măsurători live cu noi și beneficiați de sfaturi valoroase ale experților privind aplicatiile dumneavoastra. Aflați mai multe despre ghidul nostru intuitiv al utilizatorului, abordarea noastră privind integritatea datelor, pista de audit sau administrarea utilizatorilor pe trei niveluri.

Am fi bucuroși să răspundem la toate întrebările referitoare la 21 CFR Partea 11, evaluarea GAMP5, GMP, USP și alte standarde și linii directoare importante din industria dumneavoastra. De asemenea, suntem gata să vă oferim informații despre calibrarea instrumentelor cu standarde de calibrare trasabile și calificari si validari DQ, IQ, OQ, PQ.

Dacă aveți nevoie de asistența noastră personală, vă rugăm să contactați departamentul nostru de service tehnic folosind formularul nostru de contact sau prin telefon. Vom fi bucuroși să vă ajutăm in cel mai scurt timp.