Mese cu cadru suport tip H

Producator: Waldner Germania

Mesele de laborator cu cadrul suport tip H sunt foarte stabile, avand o structura de suport pentru echipamente de laborator si ansambluri de analiza. Mesele cu cadru suport tip H permit pozitionarea de dulapuri inferioare combinate (dulapuri mobile pe role sau dulapuri pe plinta), indiferent de dimensiunea cadrului.

Cadrul suport de tp H este ajustabil pe inaltime pentru reglarea planeitatii perfecte. Este prevazut cu picioare reglabile de forma rectangulara si cap de sprijin din plastic, cu sistem de reglare mascat etans pentru a nu permite depuneri ambientale, asigurand astfel sanitizare usoara. Cadrul suport de tip H la mesele de laborator Waldner sustine o greutate de pana la 200 kg/metru liniar de blat.

Exista o gama larga de blaturi de laborator care pot fi folosite in combinatie cu cadrul suport tip H, ce poate fi consultata aici.

  • Mesele de laborator Waldner au multiple functionalitati in orice zona a laboratorului, asigurand flexibilitate in laborator datorita separarii sistematice a mobilierului de modulele de servicii. Mesele de laborator ofera un nivel inalt de stabilitate, au un design liniar si totodata sunt rezistente la factori externi datorita finisajului lor omogen, cadrele fiind acoperite cu pulbere epoxy de protectie.
  • Ramă suport cu blat confecționat din diferite materiale ca suprafață de lucru și zonă de depozitare pentru lucrul în laborator.
  • Construcție suport pentru echipamente analitice și suprastructuri.

Lungime [mm]: 600 / 900 / 1200 / 1500 / 1800

Lățime [mm]: 600 / 750 / 900

Înălțime [mm]: 750 / 900

 

Capacitate de încărcare / cadru [kg]: 200 (pentru fixarea de perete sau fixarea de peretele tehnologic)

Construcție: Pentru dulapuri inferioare suspendate, nu pot culisa pe toate tipurile de cadre.
Pentru dulapuri inferioare pe role

Picioare reglabile pe înălțime: reglabile individual

Cadru suport: Profil oțel 60/25/2 mm

Blat de lucru: În funcție de necesități

Picioare reglabile pe înălțime: Carcasă de plastic cu ax din oțel