Autoclava de sterilizare FVS

Producator: Fedegari Italia

FVS este un sterilizator de laborator compact si portabil, cu dimensiuni generale foarte mici, cu o capacitate utila a camerei de sterilizare 30 litri sau 45 litri, pentru o manevrare si utilizare usoara.

Autoclava de laborator verticala FVS controleaza procesul de sterilizare adoptand un sistem de feedback cu bucla stransa folosind algoritmul PID. Aceasta solutie permite un control continuu si precis al temperaturii dar si al presiunii camerei, cu o economie semnificativa de energie, chiar si pentru o autoclava atat de mica.

Sterilizatoarele verticale de laborator din seria FVS sunt potrivite pentru utilizarea in multe aplicatii diferite în laborator, cum ar fi:

  • Sterilizare sticlarie, instrumente de laborator, piese de aparatura
  • Sterilizare medii de cultura si lichide in recipiente deschise de dimensiuni mici
  • FVS 30 L: 400 x 630 x 922, greutate: 80 kg
  • FVS 45 L: 400 x 630 x 922, greutate: 85 kg

Seria FVS este cea mai simpla alegere pentru sterilizarea standard in domeniul laboratorului, fiind disponibile in doua volume utile de camera cuprinse intre 30 si 45 de litri.

Camera de sterilizare si capacul sunt realizate din otel inoxidabil AISI 316L de inalta calitate cu finisare electropolizata. Autoclavele de sterilizare FVS sunt echipate cu rezervor de recuperare din otel inoxidabil AISI 304 incorporat, pentru condensul aburului și cu o garnitura pneumatica de inalta rezistenta cu profil special pentru etansarea automata a capacului, asigurand siguranta maxima. Include un compresor de aer de mici dimensiuni, cu vas tampon, ce asigura inchiderea garniturii pneumatice a capacului si uscarea finala.

Capacul autoclavelor de sterilizare FVS au deschiderea in sus cu balansare, inchidere rapida si blocaje de siguranta. Temperatura variaza de la 100°C la 144°C pentru a acoperi o gama larga de programe de sterilizare gestionate de sistemul de control cu ​​microprocesor TSC 09 , afișaj grafic color LCD si panou de control alfanumeric.

Optiuni disponibile:

Generator de abur integrat – compus din:

  • Incintă generator cu 2 senzori de nivel;
  • Pompă cu membrană pentru alimentare cu apă
  • Automatizare independentă de controller

Unitate de răcire condensata

Compresor de aer

Filtru de aer steril