Flamfotometru de laborator: FP8400

Producator: Krüss Optronic Germania

Flamfotometrul FP8400 este versiunea standard pentru o varietate de aplicatii de laborator si ofera o operatiune foarte simpla in combinatie cu precizia foarte mare si flexibilitatea de aplicare in determinarea concentratiei elementelor alcaline si alcalino-pamantoase in solutii apoase. Cu modelele din seria FP8400, prezentam aceste aparate de masura unice pentru masurarea simultana a elementelor Na, K, Ca si Li, iar pentru acestea sunt disponibile 5 canale de masurare care pot fi configurate individual.

Flamfotometrul FP8400 ofera o trasabilitate completa asupra rezultatelor masuratorilor, sunt dotate cu interfete extinse si transfer convenabil de date, au operare intuitiva cu afisaj prin ecran tactil si sunt conforme cu standardele internationale precum GMP / GLP si 21 CFR 11.

Flamfotometrele sunt folosite pentru determinarea concentratiei elementelor alcaline si alcalino-pamantoase in solutii apoase si reprezinta o alternativa simpla si deosebit de rentabila la tehnicile de analiza precum ICP sau AAS.

Accesorii disponibile:

  • Imprimanta de hartie simpla cu 24 de caractere
  • Diverse standarde si solutii de sistem
  • Piese de schimb si accesorii originale, de la producator