Microscoape metalografice MBL3300 – cu lumina incidenta metalurgica

Producator: Krüss Optronic Germania

Microscopul metalografic MBL3300 este un instrument perfect pentru identificarea si analiza racordurilor din otel si alte metale. De asemenea, este ideal pentru evaluarea calitatii, analiza materiilor prime si examinarea structurilor metalice in urma tratamentului termic.

Acest model de microscop metalografic este deosebit de potrivit pentru aplicatii de laborator si industriale, fiind dotat cu un fototub pentru conectarea camerei sau unui inregistrator video. Microscoapele sunt compacte, accesibile la preturi si ideale pentru multe aplicatii de laborator, predare si productie. Greutatea solida a carcasei seriei de microscoape ofera stabilitate chiar si in medii dure. Mecanica durabila de precizie asigura o munca optima de laborator pentru multi ani.

Oferim garantie extinsa pentru carcasa, optica si mecanica.

Microscopul metalografic cu lumină incidentă este potrivit pentru aplicații în laborator și în industrie, pentru identificarea și analiza compușilor metalici, testarea materialelor, ideal pentru determinarea calitatii, analiza materiei prime, controlul structurilor metalice după tratamentul termic.