Circulator de termostatare PT80 5-80˚C

Producator: Krüss Optronic Germania

Circulatorul de termostatare PT80 este un dispozitiv extrem de silentios, eficient, energetic si la indemana, care a fost special dezvoltat pentru sarcini mici de control al temperaturii in laborator.

Spre deosebire de circulatoarele clasice actionate de compresor, PT80 foloseste tehnologia moderna Peltier pentru a functiona termoelectric. Tehnologia ecologica asigura o functionare extrem de silentioasa, cu vibratii reduse, un consum de energie cu 50% mai mic si elimina complet nevoia de agenti frigorifici. Cu toate acestea, controlul rapid al temperaturii intr-un interval de temperatura de la 5-80˚C este posibil, nu in ultimul rand datorita volumului scazut de umplere de numai 250 ml. Cu o precizie de ±0,1 °C, PT80 este ideal pentru standardele inalte de laborator pentru controlul temperaturii polarimetrelor si refractometrelor.

PT80 este de asemenea, foarte bine echipat pentru racirea eficienta si ecologica a condensatoarelor (Liebig sau condensatoare cu reflux) in procesele de separare termica la scara de laborator.

Temperatura in circulatoarele de termostatare este generata prin intermediul unui flux de curent prin semiconductori. Asa se poate face pur si simplu inversarea directiei fluxului intr-un spatiu mic, atat pentru incalzire cat si pentru racire.

Circulatoarele de termostatare indeplinesc toate sarcinile standard si lucrarile de rutina in laboratoare si in industrie. Sunt special concepute pentru controlul temperaturii probei, sarcini de analiza si pentru controlul temperaturii echipamentelor noastre de laborator de inalta calitate, cum sunt polarimetrele si refractomerele.

  • 170 mm x 225 mm x 244 mm
  • Greutate: 2.7 kg (fara adaptor de retea si cablu de alimentare)