Circulator de termostatare PT31 8-35˚C

Producator: Krüss Optronic Germania

Circulatorul de termostatare PT31 este echipat cu functii de inalta performanta, este un dispozitiv usor, ideal pentru aplicatii care necesita un interval de temperatura la un nivel constant, iar designul acestuia este unul compact, ceea ce face ca acest model sa nu necesite mult spatiu de depozitare in laborator.

Tehnologia Peltier ofera un control fiabil al temperaturii in intervalul 8-35˚C, precizia controlului temperaturii fiind de ±0,2 °C.

Mecanismul robust de blocare al modelului PT31 asigura o conexiune solida si asigura controlul constant al temperaturii mediului.

Circulatoarele de termostatare indeplinesc toate sarcinile standard si lucrarile de rutina in laboratoare si in industrie. Sunt special concepute pentru controlul temperaturii probei, sarcini de analiza si pentru controlul temperaturii echipamentelor noastre de laborator de inalta calitate, cum sunt polarimetrele si refractomerele.

Temperatura in circulatoarele de termostatare este generata prin intermediul unui flux de curent prin semiconductori. Asa se poate face pur si simplu inversarea directiei fluxului intr-un spatiu mic, atat pentru incalzire cat si pentru racire.

  • 108 x 199 x 145 mm
  • Greutate: 1.5 kg (fara adaptor de retea si cablu de alimentare)