Servicii de proiectare

Experienta noastra din domeniile de lucru ale laboratoarelor aduc un avantaj essential in proiectarea si dezvoltarea unui laborator nou.

Contacteaza-ne

Euritmic Grup va ofera solutii profesionale de proiectare mobilier de laborator si amenajare a laboratoarelor, cu respectarea standardelor europene in vigoare.

Functiunile Laboratorului

Proiectarea fluxului incaperilor de laborator in cladire: dimensionarea salilor de laborator si corelarea acestora pentru asigurarea functionarii metodelor de analiza. Relationarea camerelor de laborator cu celelalte spatii (vestiare, holuri/scari/circulatii, spatii de socializare, cantina, bai, etc), in functie de numarul de utilizatori, ture, si specificul activitatii acestora.

Planning

Proiectarea laboratoarelor in functie de metoda de analiza si specificul laboratorului (fizico-chimic, microbiologie, etc). Amenajarea laboratorului in functie de numarului de utilizatori , a echipamentelor necesare, a si a regulilor acestora de functionare si exploatare. Relationarea corecta a acestora se face dupa standarde internationale pentru siguranta si ergonomia in exploatarea laboratorului .

Finisaje si Materiale

Pentru pardoselile, peretii si mobilierul de laborator se folosesc materiale speciale, dedicate, cu suprafete lavabile, usor igienizabile, si mai ales, rezistente in timp la substante corozive, coloranti, detergenti si dezinfectanti.  Finisajele si materialele speciale vor prelungi durata de exploatare a laboratorului, si vor asigura conformitatea acestuia cu normele internationale necesare functionarii.

Proiectarea Instalatiilor

Planuri tehnice de specialitate pentru instalatiile specifice de alimentare cu apa, apa ultrapura, gaze tehnice, gaze inflamabile, ventilatie/exhaustare, electricitate, etc, intocmite de echipe specializate, pentru asigurarea functionarii echipamentelor la parametrii optimi.

Devizare

Calcularea suprafetelor si stabilirea necesarului de materiale, pentru finisajele aferente peretilor si pardoselii, de asemenea, devizarea mobilierului de laborator, a echipamentelor, a instalatiilor speciale – pe fiecare incapere in parte, dar si global, la nivelul intregii cladiri.

Bugetare

Raportul corect intre calitate-cantitate-pret la nivelul intregului proiect: identificarea si diferentierea zonelor pentru care este necesar un buget mai mare in vederea obtinerii unor performante deosebite, fata de alte incaperi unde nu e necesar acelasi nivel de echipare.

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de Asistența clienți este pregătită să vă răspundă la întrebări sau să vă pregătească o ofertă.