Numaratoarele de particule in lichide sunt esențiale pentru măsurarea critică a apei ultrapure și a substanțelor chimice pure in semiconductori și alte industrii de fabricație de precizie.

In domeniul fabricarii semiconductorilor, aviației, a produselor farmaceutice sau a componentelor sensibile, controlul purității atât în ​​aer cât și în lichide este o cerință pentru menținerea produselor de înaltă calitate, cu randament maxim. Particle Measuring Systems (PMS) fabrică echipamente de măsurare a particulelor la cele mai înalte standarde din industrie și este deosebit de potrivit pentru a asigura controlul de precizie în medii curate.

Citeste...

Numaratoarele de particule lichide PMS, lider în industria de profil, vă oferă o numarare a particulelor în apă deioniozata și apa ultrapura, precum și in produse chimice, până la 20 nm. Alegeți dintr-o varietate de domenii și medii de masura pentru a găsi soluția potrivită pentru aplicația dvs.

Numaratoarele de particule in lichide sunt esențiale pentru măsurarea critică a apei ultrapure și a substanțelor chimice de proces din semiconductori și din alte industrii de fabricație.

Numaratoare de particule in lichide  – de ce sunt benefice

Un numarator de particule detectează particule fizice prezente atât în ​​apa ultrapură cât și în substanțele chimice ale procesului de înaltă puritate. Controlul contaminării în aceste fluxuri de procese lichide critice este esențial pentru menținerea instalațiilor de producție curate și profitabile. Numaratoarele de particule in lichide critice sunt necesare pentru ingineria sistemelor de apă chimică și curată, precum și pentru a menține aceste sisteme în medii de producție. Pentru a primi o clasificare adecvată, o cameră curată dedicată trebuie să îndeplinească limitele de număr de particule definite.

Sistem de numărare a particulelor lichide

Numaratoarle de particule au o varietate de aplicații pentru camere curate. Numaratoarele de particule in lichide PMS pot determina mărimea, cantitatea și natura particulelor din substraturile lichide, componentele calculatorului, dispozitivele medicale, echipamentele sensibile sau un sortiment de alte dispozitive de precizie. Sistemele de numărare a particulelor lichide sunt de asemenea capabile să determine calitatea generală a unui substrat lichid; atât cantitatea cât și mărimea particulelor sunt importante pentru determinarea curățeniei soluțiilor de curățare, a produselor farmaceutice lichide, a alimentelor, a uleiurilor, a combustibililor și a lubrifianților sau a altor sisteme în care trebuie prevenită contaminarea.

Aplicații pentru numărare a particulelor in lichide

Numaratoarele de particule in lichide au o varietate de aplicații de fabricație in zone curate. În combinație cu echipa noastră globală de experți în aplicații, vă putem ajuta să controlați contaminarea într-o varietate de aplicații și locații, inclusiv:

 • Asigurarea calității chimice în sistemele de distribuție, livrare sau ambalare
 • Monitorizarea anumitor puncte in proces
 • Testarea performanței componentelor de manipulare a substanțelor chimice
 • Cuantificarea concentrației de particule în sistemele ultrapure cu apă ultrapură (UPW)
 • Analiza tendințelor
 • Detectarea creșterii bacteriene în sistemele de apa ultrapura (UPW)
 • Urmărirea evenimentelor episodice și alarmante
 • Monitorizarea continuă a sistemului
 • Controlul procesului de fabricație
 • Litografia de imersie
 • Măsurarea nivelului de particule în lichide efervescente
 • Monitorizarea proceselor băilor de curățare
 • Eșantionarea vaselor de curățare a pieselor
 • Monitorizare parenterală farmaceutică conform standardelor S.U.A., EP, JP și FDA
 • Testarea curățeniei pieselor / dispozitivelor medicale
 • Eșantionarea apei de laborator pentru testarea apei purificate și apă injectabilă (WFI)
 • Testarea eficienței filtrului

Numaratoarele noastre de particule in lichide, lider în industrie, vă oferă o încredere a particulelor în apă DI și UPW, precum și produse chimice, până la 20 nm. Alegeți dintr-o varietate de domenii și medii de sensibilitate pentru a găsi soluția potrivită pentru aplicația dvs.

Fără măsurarea eficientă a contaminării, nu este posibil controlul adecvat al proceselor lichide. Sistemele de măsurare a particulelor (PMS) se străduiesc să stabilească standardul industriei pentru tehnologia de monitorizare a particulelor, oferind un control, o calitate și o fiabilitate fără precedent a echipamentelor noastre.

Inchide..

Sistem de prelevare de particule lichide cu seringa: SLS

Sistemul de prelevare de particule lichide cu seringă SLS, producator Particle Measuring Systems utilizează o seringă…

Numarator de particule din lichide APSS-2000, conform USP 788

Numaratorul de particule din lichide APSS-2000 pentru marimi USP 788 numara particulele suspendate intr-o gama larga de…

0.00 TVA incl.