You need to enable or upgrade your Flash Player
Galerie foto
Catalog produse PDF
Promotie produs
Noul sistem de mobilier SCALA – producator WALDNER Germania

De peste 60 de ani, Waldner Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG proiecteaza si produce mobilier de laborator in fabricile sale din Wangen, Allgäu, Germania care satisface cele mai exigente si complexe cerinte ale laboratoarelor din cele mai diverse domenii.

Cu SCALA incepe o noua era la WALDNER Laboreinrichtungen: noul sistem de mobilier se distinge nu numai prin design-ul sau unic, dar mai ales prin oferirea de solutii constructive cu functionalitate ridicata pentru cele mai diverse aplicatii din laboratoare.

Noul sistem de mobilier SCALA se remarca prin conformitatea cu cele mai noi standarde de calitate, durabilitate si functionalitate.

Design-ul unic frontal inclinat – cartea de vizita vizuala a sistemului SCALA – confera un plus de ergonomicitate si confortabilitate, aducand si o imagine moderna unica a laboratorului.

Noua tehnologie a niselor chimice din sistemul SCALA asigura cel mai inalt nivel de siguranta pentru protectia operatorului si a mediului in laboratoare, existent in acest moment pe plan mondial, in conditiile unui consum minim de energie care contribuie la economii semnificative ale costurilor de exploatare.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati documentatia prezentata mai jos!